Lediga lokaler

Det utbud av lokaler som finns i Frösö Park är i det närmaste unikt. Gediget byggda och väl underhållna byggnader, med goda möjligheter för oss att utveckla och anpassa lokalerna till olika verksamheter. Byggnaderna har väldigt olika karaktär och storlek, med allt från små kontorsytor till enorma hangarer, vilket ger dig som hyresgäst en stor flexibilitet. Den omedelbara närheten till Åre/Östersund Airport är självklart ett stort plus i kanten. 

Frösö Park passar kreativa företag som vill ha en god arbetsmiljö. Vi har en fantastisk mångfald av företag – en mångfald som berikar och ger korsbefruktning företagen emellan!

Här nedan visar vi ett urval av våra lediga lokaler. Komplett utbud hittar du på Objektvision »

stockevagen46

Stockevägen 46, Frösö Park

Lokal med två vikportar. Ytan är fördelad på två större rum och i lokalen finns wc. Obs! Lokalen är inte lämplig som fordonsverkstad.
lagervagen-1

Lägervägen 1, Frösö Park

Fristående byggnad med fyra kontorsrum i härlig miljö alldeles intill Frösö Park Hotel. Lokalerna renoverades 2016 med ljusa ytskikt.
Tunnangrand_5_FrosoPark

Tunnangränd 5, Frösö Park

Det här vackra sekelskifteshuset är en före detta skolbyggnad med flexibla ytor som går att anpassa till flera olika verksamheter.
Stockevagen 68_FrosoPark

Stockevägen 68, Frösö Park

Välkommen till denna häftiga före detta hangarbyggnad som passar utmärkt som lagerlokal.
Fasad-norr

Stockevägen 56, Frösö Park

En fristående byggnad med stora portar som passar utmärkt som exempelvis hantverkarlokal.
Stockevagen_44_FrosoPark

Stockevägen 44, Frösö Park

Denna spännande lokal är ca 6000 kvm och har angränsande kontor och verkstadsutrymmen. Här finns utrymme för en mängd olika verksamheter med olika inriktning.
Mustangvagen_7_FrosoPark_001

Mustangvägen 7, Frösö Park

Här har det tidigare legat en hälsomottagning och lokalerna är redo att användas som exempelvis privat läkarmottagning, men är även anpassningsbar till andra verksamheter.
Kontorshotell_pa_FrosoPark_003

Lägervägen 7, Frösö Park

Frösö Parks kontorshotell i nyrenoverade lokaler. Hyr ett eller flera kontorsrum med tillgång till gemensamt kök och konferensrum.
Stockevagen_52_001

Stockevägen 52, Frösö Park

Mycket fina industrilokaler med hög standard.
IndustriVerkstadKontorFrösö Park, Byggnad 92

Stockevägen 54, Frösö Park

På Stockevägen 54 finns mycket fina kontor med hög standard, i samma byggnad som Frösö Park Arena.