framtid

”En stadsdel och en destination”

Vi vill att Frösö Park ska bli ett område där folk kan vistas, arbeta och bo under lång tid framöver. En levande och modern stadsdel med unik fjällutsikt. En plats där man vill stanna kvar. För att nå dit jobbar jag och mina kollegor dagligen med utvecklingen av parken. Vi utvecklar våra fastigheter, hotellkonceptet, aktiviteterna och vår vackra rekreationsmiljö. Vi jobbar också för att korta vägen till flygplatsen och för att förtäta förbindelserna in till Östersunds centrum.

Vi har redan idag en stor variation av verksamheter på området. Bilverkstad, padeltennishall, konferensarena, åkmadrasstillverkning, helikopterföretag och mycket mer. Utöver de befintliga fastigheterna har vi dessutom klartecken att bygga ytterligare 150 000 kvm kommersiella lokaler. Det ger oss möjligheten att skapa plats för ännu fler kreativa företag som värdesätter en god arbets- och livsmiljö.

Vision 2040

Om vi blickar framåt ser vi framför oss en utbyggd flygplats, en Buisnesspark, ett ökat antal arbetsplatser och ett myller av människor som bor och arbetar på Frösö Park. Då är Frösö Park inte bara en naturlig del av Östersund. Det är en attraktiv stadsdel, en stark destination och en reseanledning.

/Fredrik Karlstedt, vd Frösö Park Fastigheter AB

Några av våra lediga lokaler

Tunnangrand_5_FrosoPark

Tunnangränd 5, Frösö Park

Det här vackra sekelskifteshuset är en före detta skolbyggnad med flexibla ytor som går att anpassa till flera olika verksamheter.
Stockevagen 68_FrosoPark

Stockevägen 68, Frösö Park

Välkommen till denna häftiga före detta hangarbyggnad som passar utmärkt som lagerlokal.
Mustangvagen_7_FrosoPark_001

Mustangvägen 7, Frösö Park

Här har det tidigare legat en hälsomottagning och lokalerna är redo att användas som exempelvis privat läkarmottagning, men är även anpassningsbar till andra verksamheter.