Om Frösö Park

”En levande park med plats för alla”

Det har alltid fascinerat oss att jobba med utveckling. Att se potential i ett område eller i en fastighet. När vi fick erbjudandet att ta över Frösö Park kunde vi helt enkelt inte låta bli. Vi hade aldrig tidigare sett ett område med en sådan potential. Det är vackert, har fantastiskt välhållna byggnader, en fungerande infrastruktur och ligger i direkt anslutning till flygplatsen. En gåva till Östersund och Jämtland!

Med de här fina förutsättningarna ville vi att Frösö Park skulle bli en plats för människor, tjänsteföretag, liv och rörelse – inte bara för lager, logistik och industri. Vi hade det glasklara målet att skapa en levande park med plats för alla, och det är enligt den övertygelsen vi jobbar än idag.

Att bygga ett hotell på området visade sig vara ett lyckosamt beslut. Hotellet har blivit en naturlig knutpunkt och puls, öppen dygnet runt, med stora mervärden både för våra hyresgäster och för besökare. 

Även om utvecklingen av området har gått betydligt snabbare än vi hade väntat oss så slår vi inte av på takten. Vi har klartecken för att bygga ytterligare 150 000 kvm kommersiella lokaler på området och planerar även för 1600 bostäder. Fler företag och fler bostäder ger ännu fler människor i rörelse – det är precis så vi vill ha det.

Varmt välkommen till Frösö Park.

/ Lasse Bäckvall och Marcus Lundberg, ägare Frösö Park Fastigheter AB

Kontakt

Några av våra lediga lokaler

Tunnangrand_5_FrosoPark

Tunnangränd 5, Frösö Park

Det här vackra sekelskifteshuset är en före detta skolbyggnad med flexibla ytor som går att anpassa till flera olika verksamheter.
Stockevagen 68_FrosoPark

Stockevägen 68, Frösö Park

Välkommen till denna häftiga före detta hangarbyggnad som passar utmärkt som lagerlokal.
Mustangvagen_7_FrosoPark_001

Mustangvägen 7, Frösö Park

Här har det tidigare legat en hälsomottagning och lokalerna är redo att användas som exempelvis privat läkarmottagning, men är även anpassningsbar till andra verksamheter.